Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EFSANE Online | Yeni Bir Başlangıç | 120 CAP EU/CH | Özlenen Eski Sistem | Herşey 1 Gold | Aramıza Sende Katıl | Heyecan Seni Bekliyor | 24 Ocak !
Öncelikle Hayırlı olsun.Emeğinize sağlık. Fakat bir şey sormak istiyorum: Her şey 1 gold ise player neden emek versin ? yani sadece model yada glow swicth için mi bota salacaklar ? biraz ilginç geldi
Öncelikle Hayırlı olsun.Emeğinize sağlık. Fakat bir şey sormak istiyorum: Her şey 1 gold ise player neden emek versin ? yani sadece model yada glow swicth için mi bota salacaklar ? biraz ilginç geldi
Öncelikle Merhabalar
Oyunumuzda eğlenceli ve güzel vakitler geçirirken oyuncularımızın değerli eşyalara sahip olmaları ve emeklerinin bir karşılığı olması için böyle bir sistem geliştirdik
Öncelikle Merhabalar
Oyunumuzda eğlenceli ve güzel vakitler geçirirken oyuncularımızın değerli eşyalara sahip olmaları ve emeklerinin bir karşılığı olması için böyle bir sistem geliştirdik
Öncelikle Merhabalar
Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için EU Oynayan Playerlerimiz Kadar CHN Oynayan Playerlerimizde olacaktır ve merak etmeyin onlarında yeri bizim için çok önemlidir .
Sizde takdir edersiniz ki bu cümleyi sw açan hemen herkesden duyuyoruz fakat size güveniyoruz umarım siz farklı olursunuz. Tanıtım bu kadar mı ? Bu arada acaba açılış tarihini erkene almanız mümkün mü ?
Sizde takdir edersiniz ki bu cümleyi sw açan hemen herkesden duyuyoruz fakat size güveniyoruz umarım siz farklı olursunuz. Tanıtım bu kadar mı ? Bu arada acaba açılış tarihini erkene almanız mümkün mü ?
Tanıtımı Kısa tuttuk farklı ve gereksiz şeylerle kafa karıştırmamak için .
Ancak GM Kadromuz dahilinde çeşitli 1 Vs 1 Pvp Ve Unique Tarzında Etkinliklerimiz Olacakdır Aylık Şekilde Ve Haftalık Şekilde .
Tarihi erkene almamız mümkün değil çünkü reklamlarımız Son hızıyla devam ediyor .
Klasör ağzına kadar virüs dolu hemde tehlikeli virüsler bu kadar bekleyiş boşa gitti. Anlamadığım şey şu: virsü olmadan da bu oyun yapılabiliyor ama nedense beklediğimiz oyunlar hep virüslü bizim ekip bu halde gelmez oyuna. size kolay gelsin
Klasör ağzına kadar virüs dolu hemde tehlikeli virüsler bu kadar bekleyiş boşa gitti. Anlamadığım şey şu: virsü olmadan da bu oyun yapılabiliyor ama nedense beklediğimiz oyunlar hep virüslü bizim ekip bu halde gelmez oyuna. size kolay gelsin
Oyunumuzun dosyalarında sorun yoktur bilgisayarınıza hiçbirşekilde zarar verecek bir durum söz konusu değildir . Güvenlik duvarını kapatıp indirmenizi öneririz .
Oyun Ağzına Kadar Virüs Dolu İndirmeyin. Neredeyse 25 tane farklı virüs buluyor bilgisayar kendinden geçti google dahil olmak üzeri bir sürü dosyaya virüs bulaştığı için silip tekrar kurmak zorunda kaldım.
Oyun Ağzına Kadar Virüs Dolu İndirmeyin. Neredeyse 25 tane farklı virüs buluyor bilgisayar kendinden geçti google dahil olmak üzeri bir sürü dosyaya virüs bulaştığı için silip tekrar kurmak zorunda kaldım. Facebooktan bunu kendilerine yazınca engellediler. Bilerek yapıyorlar.
Oyun Ağzına Kadar Virüs Dolu İndirmeyin. Neredeyse 25 tane farklı virüs buluyor bilgisayar kendinden geçti google dahil olmak üzeri bir sürü dosyaya virüs bulaştığı için silip tekrar kurmak zorunda kaldım. Facebooktan bunu kendilerine yazınca engellediler. Bilerek yapıyorlar.