Hayırlı uğurlu olsun abi , piyasada yeniden seni ve şu güzel sistemlerini görmek güzel bir duygu oyunu bırakalı yıllar oldu ama başlayacaz mecbur bu sistem oynanır ! Legend İs Back !
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizBeklenecek ve oynanacak bir oyun ekip arkadaşlarımla 28 inde orada olacağım. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Elinize emeğinize sağlık
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizBaşarılar dilerim
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizSistem gayet başarılı buram buram kalite kokuyor açılışta bizde orada olacagız
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizSistem gayet başarılı buram buram kalite kokuyor açılışta bizde orada olacagız
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizOyun 10 numara 5 yıldız sanırım büyük emeklerle hazırlanmış İmmortals guildi olarak orada olacağız kendine güvenenleri şimdiden bekleriz
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizçok güzel bir proje bir an önce açılmasını bekliyorum.
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizTanıtım ve oyun içi özellikler yenilikler çok güzel başarilar diliyorum
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizgayet başarılı
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizçok güzel bir proje bir an önce açılmasını bekliyorum.
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizSince_1453 guıldı olarak orada olacağız kendıne guvenen guıld masterlerıne duyrulur Gelin Kale nasıl alınır izleyin
Bizler sizin için geliyoruz ve geliştiriyoruz Size sadece bu sistemi oynamak düşüyor Sizi bu ailenin içerisinde görmekten gurur duyuyoruz hoş geldinizTanıtım ve sistem harika olmuş ellerinize sağlık ekibimle bu projede yer alıcaz. Hayırlı Olsun
Okurken uyuya kaldım. Neden sun elde etmeyi bu kadar saçma hale getirirsinki. Yok elementmiş yok element 5 çeşitmiş yok coinmiş goldmuş bimem ne. oyunu baştanmı ögretecen sen bize. Tüm işimi gücümü bırakır senin serverini ogrenirim 1 ayda. yok ya. By
Değerli düşünceniz için teşekkür ederiz ancak oyunumuzda Seal of mon ön planda olmasını ve sunun da zor olması nedeni oyunumuz uzun soluklu olması içindirOkurken uyuya kaldım. Neden sun elde etmeyi bu kadar saçma hale getirirsinki. Yok elementmiş yok element 5 çeşitmiş yok coinmiş goldmuş bimem ne. oyunu baştanmı ögretecen sen bize. Tüm işimi gücümü bırakır senin serverini ogrenirim 1 ayda. yok ya. By
Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮
Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖
👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!
Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊