- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- JoymaxTR
- Soyad
- Family
- Discord
- JoymaxTR#7857
- Kural Güncellemeleri:
JoymaxTR, bu kuralları önceden haber vermeksizin değiştirme veya yeni kurallar ekleme hakkını saklı tutar. - Reklam verenler, kuralları düzenli olarak kontrol etmekten sorumludur.
Private Server Tanıtımları Bölüm Kuralları
- Tanıtım İçeriği:
- Tanıtım konularında bir tanıtım metni veya afiş bulunması zorunludur.
- Sitenizde JoymaxTR logosu yer almalıdır. 1. Logo Mavi - 2.Logo Beyaz - 3.Favico Beyaz - 4.Favico Dark
- Konu Başlığı ve Düzeni:
- Konular sadece tanıtımı yapılan server ismi için açılabilir. Başka bir server ismi için düzenleme yapılamaz.
- Konu başlıkları sonradan değiştirilemez. Lütfen kalıcı bir başlık belirleyiniz.
- Reklam Ücretleri:
- Normal konular ücretlidir. Sabit konular için ek ücret ödenmesi gerekir.
- Tek bir ödeme ile yalnızca bir konu açabilirsiniz. Birden fazla konu açamazsınız.
- Konunuz açıldıktan sonra server kapanırsa veya başka bir sebeple reklamı durdurmak isterseniz, ücret iadesi yapılamaz.
- Aktiflik ve Server Durumu:
- Server kapanırsa veya siteye erişim sağlanamazsa, konu "Kapanan Serverlar" bölümüne taşınır.
- Taşınan konular üzerinde düzenleme veya geri dönüş yapılamaz.
- Virüs ve Zararlı İçerik:
- Konuda tanıtımı yapılan web sitesinde virüs, trojan veya zararlı içerik bulunursa, bir kez uyarılırsınız.
- Uyarıyı dikkate almazsanız konunuz silinir ve geri dönüşü olmaz.
- Yorum ve Eleştiriler:
- Açık bir tanıtım konusu, olumlu veya olumsuz yorumlara açık olmalıdır.
- Olumsuz yorumları kabul etmek istemiyorsanız, konunuzu kilitleyebilirsiniz.
- Konunuza yapılan iftira, hakaret veya karalayıcı içerikleri yönetime bildirebilirsiniz.
- Reklam Linkleri:
- Konuda sadece serverinize ait web sitesi ve sosyal medya bağlantıları paylaşılabilir.
- Başka bir sunucu firması, forum veya web sitesine ait link veya logo paylaşmak yasaktır.
- Botlama ve Spam:
- Konunuzu bot kullanarak, sahte hesaplarla yorum yaparak veya spam yoluyla yükseltmek yasaktır.
- Bu gibi ihlallerde konunuz silinir ve ücret iadesi yapılmaz.
- Başlık ve İçerik Düzeni:
- Başlıklar sürekli değiştirilemez. Lütfen kendinize baştan sonradan değiştirilmesi gerekmeyecek bir başlık belirleyin.
- Mevcut bir serverin sıfırlanarak başka bir isimle aynı konudan devam edilmesi yasaktır.
- Tanıtım Görselleri:
- Server tanıtım konularınızda yalnızca serverinize ait web sitesinin, sosyal medya bağlantılarının ve server logolarının görselleri kullanılabilir.
- Farklı firmalara ait görseller veya içerikler kullanmanız durumunda konunuz silinir ve üyeliğiniz iptal edilir.
- Arşiv ve Kapanan Serverlar:
- Aktif olmayan veya yönetimi tarafından kapatılan serverlar, "Kapanan Serverlar" bölümüne taşınır ve arşivlenir.
- Bu bölüme taşınan konuların silinmesi veya düzenlenmesi mümkün değildir.
- Yasal Sorumluluk:
- Forumda paylaşılan içeriklerden, paylaşımı yapan kullanıcı sorumludur.
- Hukuki şikayetler için destek@joymaxtr.com adresine başvurabilirsiniz.
Forum Kurallarını Çiğnemenin Sonuçları
- Konu Silinmesi:
- Kuralları bilerek veya bilmeyerek ihlal ettiğinizde konunuz silinir.
- Kuralları ihlal etmeniz, farkında olup olmamanızdan bağımsız olarak sonuç doğurur.
- Yönetici İnisiyatifi:
- Silinen konular ve cezalar, forum yöneticilerinin insiyatifine bağlı olarak kaldırılabilir veya azaltılabilir.
- Üyelik İptali ve Kara Liste:
- Kuralları çiğneyen kullanıcılar, yönetime karşı uygunsuz tavır veya dil kullanırsa, üyelikleri süresiz olarak iptal edilir ve kara listeye alınır.
- Kara listeye alınan kullanıcılar, ücretli ya da ücretsiz şekilde forumda herhangi bir reklam verme hakkını kaybeder.
- Silinen Konuların Geri Dönüşü:
- Silinen konular geri getirilemez. Ancak yönetim, özel durumlarda insiyatif kullanarak geri dönüş sağlayabilir.
- Özür Dileme ve Hataların Geri Alınması:
- Kullanıcıların yaptıkları hatalar için özür dilemesi, silinen konuların geri dönüşü için bir anlam ifade etmez.
- Açılan reklam veya konu, hatalardan bağımsız olarak geri getirilmeyecektir.
- Ücret İadesi:
- Kuralları çiğneyen kullanıcılar, ücret iadesi talep edemez.
- Reklamın iptali veya konunun silinmesi durumunda iade mümkün değildir.
Son düzenleme: