- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Lodos
- Soyad
- Game
- Discord
5.00 yıldız(lar)
2 Değerlendirme
Teşekkür ederiz yarın açılışımız var beklerizBaya güzel server 120 cap için keyifli
Hayırlısı olsun. server açık mı ? indireceğim de açılış bugün diyor yorumda oynadık diyenler 2ay öncesine ait.. Serverin durumu nedir ?Lodos Website Üyelikler Aktif İndirme Linkleri Paylaşıldı !
Download : https://lodosonline.com/download
Sanırım o zamanki betaymış emin değilim lafta bugün açılış vardı saat 8'i geçti tık yok.. yukarda sordum cevap da gelmedi.. Tam diyoruz 120 cap güzel server bulduk o da tırt çıkıyo bi tane düzgünü yok içlerindeHayırlısı olsun. server açık mı ? indireceğim de açılış bugün diyor yorumda oynadık diyenler 2ay öncesine ait.. Serverin durumu nedir ?
sitede de bir şey yazmıyor. Bende bilgileri okuyunca hoşuma gitti oldukça sade fanteziye kaçılmamış dedim güzel duruyordu ama .. tarihi falan mı yanlış yazdı acaba ..Sanırım o zamanki betaymış emin değilim lafta bugün açılış vardı saat 8'i geçti tık yok.. yukarda sordum cevap da gelmedi.. Tam diyoruz 120 cap güzel server bulduk o da tırt çıkıyo bi tane düzgünü yok içlerinde
Hocam tarih yanlış olsa adam posta yorum atıp üyelik aktif, site aktif indirebilirsiniz diye yorum yapar mısitede de bir şey yazmıyor. Bende bilgileri okuyunca hoşuma gitti oldukça sade fanteziye kaçılmamış dedim güzel duruyordu ama .. tarihi falan mı yanlış yazdı acaba ..
GERÇEKTEN DOLU VE GUZEL SW OLMUS ELLERİNİZE SAĞLIK
Çıkın çıkın gelin herşey tadında
Güzel server sardıı
sistemi güzel ve oturaklı bir sw herkesi bekleriz
Mükemmel sistem... Aradığınız 120 cap zevki tam olarak bu oyunda
BABA BÖYLE Bİ SV YOK YA ŞAKA GİBİ ELLERİNİZE SAĞLIK NİCK : WatchAndLear
SERVER COK GUZEL HERKESI BEKLERIZ NICK DARDAYIM_EEY
Arkadaşlar merhaba Ben yaklaşık 2 gün once oyunu indirdim amacım sadece eski günleri yad edip keyifli bir zaman geçirmek şuan oyun bu hevesimi karşılıyor içeride player saygılı kişiler var yeni gelen arkadaşlarımaza yardımcı olmak adına Baba_Yaga nickine mesaj atabilirler