Neler yeni

PlayZindan Online | 120 CAP FULL PVP SERVER | HERŞEY 1 GOLD | SADECE GÖRÜNÜM FARKI | BÜYÜK AÇILIŞ : BU AKŞAM 21:00 !

devadrian

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tnr
Soyad
Kzlyr
Discord
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

bN5ln.jpg

SGqPQ.png

SG7HU.png
SGqP6.png
SGqPi.png

SGqPC.png

Son düzenleme:

3rk4n

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Art-Man
Soyad
B.KoreL
Discord
Başkalarının oyunlarını baltalamak için aynı güne aynı özelliklerle sw açmak nasıl bir edepsizliktir ? Şu güzelim oyununda içine ettiniz ya kına yakın artık. Bizim guild gelmeyecek biz bize düşeni yapalım gerisi akıl alır umarım

Son düzenleme:

devadrian

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tnr
Soyad
Kzlyr
Discord
Başkalarının oyunlarını baltalamak için aynı güne aynı özelliklerle sw açmak nasıl bir edepsizliktir ? Şu güzelim oyununda içine ettiniz ya kına yakın artık. Bizim guild gelmeyecek biz bize düşeni yapalım gerisi akıl alır umarım

Bahsettiğiniz sunucu'nun tanıtım konusu , benim sıfırdan kendim hazırladığım oyunumdan çalıntı.
Bahsettiğiniz sunucu'nun database'si , benim oyunumdan özenilerek yapılmış & çalınmış. Görünüm isimleri dahi benim yönetim kadromda bulunan Yönetici isimleri. biraz değişiklik yapıp açmayı deneseydiniz keşke. edep'ten bahsediyorsunuz insanların parasına göz dikmişsiniz hazır copy paste sunucular açıp insanların emeklerini çalıyorsunuz.

Zindan Online sunucusunda premium godbless devil devilblue gdf herşey 1 gold olarak oyunculara sunulmuştur. arzu eden herkes giriş yapıp oynayabilir, iyi forumlar.

3rk4n

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Art-Man
Soyad
B.KoreL
Discord
Oyuna yeni girmek isteyenlere çağrı : Sakın indiripte emek vermeyin çünkü rank ödülü pvp ödülü vs hiçbi şekilde verilmiyor yani emekleriniz karşılıksız kalıyor bilginiz olsun. sw açma sebebi vip vs üyeliklerden parayı alıp sonra kapatmak.

JoymaxTR Reklam Engelleyici Tespit Etti! 😊

Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮

Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖

👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!

Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊

Reklam Engelleyicimi Kapattım