- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- FlySro
- Soyad
- Discord
- discord.com/invite/D3NSYs9JNK
5.00 yıldız(lar)
3 Değerlendirme
Teşekkürler Tuggeneral, desteğin bizim için çok değerli.Beyler sw çok güzel tamamen emek herkese öneriyorum Tuggeneral
Teşekkürler Contres, güzel yorumun için minnettarız.Emek server dediğin böyle olur resmen emek kokuyor buram buram FLYSRO(Contres)
Teşekkürler LegendBlack, desteğin ve güzel yorumun için sağ ol!Emek server isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Uzun soluklu herşey isro sistemi gibi ayarlı![]()
Oynaması çok keyifli bir server uzun zaman sonra böyle bir server ile tanışmak aşırı mutlu etti (Shane_TR)Web sitemiz: www.flysro.online
Discord: https://discord.gg/D3NSYs9JNK
İnstagram Hesabımız: flysro.online
FlySro Whatsapp Grubu: https://chat.whatsapp.com/E0j47Snb5uhE8rttuPNWTA
Ekli dosyayı görüntüle 10738Ekli dosyayı görüntüle 10739Ekli dosyayı görüntüle 10740
Ekli dosyayı görüntüle 10710
Shane_TR, güzel düşüncelerin için çok teşekkürler.Oynaması çok keyifli bir server uzun zaman sonra böyle bir server ile tanışmak aşırı mutlu etti (Shane_TR)
Mükemmel server herkesi bekliyorumWeb sitemiz: www.flysro.online
Ekli dosyayı görüntüle 10738Ekli dosyayı görüntüle 10739Ekli dosyayı görüntüle 10740
Teşekkürler AnqeL_WizarD, yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederiz!Mükemmel server herkesi bekliyorum
AnqeL_WizarD
Teşekkürler MaLeFiZ, güzel yorumun ve desteğin için sağ ol!Uzun zaman sonra ilgili yönetim ve beklentileri karşılayan bir server görmek sevindirici. Başarılarınız daim olsunMaLeFiZ
Yorumun için teşekkür ederiz ZombieNation, desteğini görmek güzel!server çok iyi arkadaşlar herkesi bekleriz aktif player dan oluşan guildimiz vardır orayada bekleriz.<3
PM: ZombieNation
Teşekkürler GhosTSwoRD, yorumun ve desteğin için teşekkür ederiz!Emek server isteyenlere tavsiye edilir. bir çok server denedm fakat burası en iyisi emek harcayarak ilerlemek çok keyifli GM etkinlik ve gerektiğinde yardımcı olma konusunda çok iyi herkesi bekliyoruz. GhosTSwoRD
Teşekkürler FightForHonr, yorumun ve desteğin için çok sağ ol!Başarılar
FightForHonr
Teşekkürler gokhnn41, değerli yorumun için minnettarız!@flysroonline Arayıpta bulamayacağınız bir sw emek desen dibine kadar editör desen 7.24 online GM desen samimi içten etkinlikleri bol geleceklere şiddetle tavsiye ediyorum.
Teşekkürler TILSIM, yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederiz!Başarılarınız devamını dilerim
_TILSIM_
Teşekkürler MaRaSeDeSI, desteğinle daha güçlüyüz! İyi oyunlar!Nickim MaRaSeDeSI olarak herkese tavsiye ederim gerçekten çok güzel ve emek bir sv ben açıldığından bu yana sv de emek vererek ilerleyen bir prayer olarak herkese tavsiye ederim geldiğinize pişman olmayacağın bir sv kaçırmayın derim iyi oyunlar herkese
Teşekkürler bLackFLaG, yorumun ve desteğin için çok sağ ol!Başarılarınız devamını dilerim.
bLackFLaG
RAMONN, yorumun için çok teşekkür ederiz! Desteğin bizim için çok değerli.Kalitenin ve Emeğin bol olduğu oynamaktan zevk aldığım bir server FlySro..
Nick RAMONN
Sağ ol Rukia, güzel yorumun için minnettarız! İyi eğlenceler!Drop sevenler için çok başarılı bir private server. Rukia
Afrodit, yorumun bizi çok mutlu etti, teşekkürler! İyi oyunlar!Emek server ve drop sistem seven arklara tavsiyemdir yani baslayanlar başarılar diliyorum nick Afrodit
Teşekkürler YT_SameT!Severek oynadığımız ve aktiviteler yaptığımız aynı zamanda yayınını yaptığım bir server.
Gerek oyuncu kalitesi gereksi arka planda yönetim ekibi olsun ilgilerini eksik etmiyorlar Teşekkürler Fly ailesi iyi oyunlar ✓
Web sitemiz: www.flysro.online
WitcheR_, güzel yorumun için teşekkürler! FLYSRO’da seni görmek harika!oyun yavaş yavaş oturmaya başladı yapılacak aktiviteler bol zaman güzel geçior.
WitcheR_
Nuker01, desteğin için çok teşekkürler!Canlı yayındayım yüzlerce izleyici ile beraber oyunu izliyoruz , nostalji oldu sayenizde emeklerinize sağlık güzel server ,
>Nuker01
Teşekkürler DiaBLeRo, yorumun ve desteğin bizim için çok değerli!FlySro yeni katıldım DiaBLeRo olarak gayet başarılı beğendim.
Teşekkürler JusTKinG, yorumun ve desteğin için çok sağ ol!İsrodan sonra oynadığım en iyi oyun olabilir. Teşekkürler Flysro
JusTKinG
Eyvallah PLAYBOY, yorumun içimizi ısıttı! İyi eğlenceler!Çok güzel bi server inş uzun zaman beraber vakit harcayıp eğleneceğiz
Skinner, değerli yorumun ve desteğin bizim için gerçekten kıymetli!Sıfır lag ile kesintisiz oyun heyecanı süper adrenalin dolu bi sw kesinlikle şiddet ile tavsiye ediyorum.Emek sw gm herrhangi bi desteği kimseye olmuyor herkes eşit herkes kendi hünerini gösteriyor. iyi olan kazanıyorr...<3 FlySro <3
Zimba01, güzel yorumun ve desteğin için içten teşekkürler!Oyun çok eğlenceli hergün oyuncu sayısı katlanarak devam ediyor etkinliklerde çok güzel severek oynuyoruz .
Zimba01
ILGIN, böyle güzel ve motive edici bir yorum için çok teşekkür ederiz!Çok güzel server toplanıp gelin millet mükemmel❤ IGN: ILGIN
Teşekkürler Weirdoo, yorumun ve desteğin için çok sağ ol!Mükemmel bir emek sv. Tam aradığım sv mutlaka gelin kaçırmayın! Karakter ismi: Weirdoo
Teşekkürler Arsene_Lupen!Arsene_Lupen - 1 haftadir oynuyorum ve zaman geçirmek için şahane bir sv kendı pt mı olusturdum cok guzel zaman geçiriyorum. Yarı emek sv diyebiliriz. Kesınlıkle baslamanızı Tavsiye ederim.
Teşekkürler BaRToL!Uzun soluklu bir emek server istiyorsanız doğru adres bence burası.
Nick: BaRToL
Persephone, bu kadar samimi ve destek dolu yorumun için çok teşekkür ederiz!Kesinlikle düşünmeden indirin göz atın. Şuanki serverlar içinde açık ara en iyisi. Yönetim sürekli aktif. Emeklerinizin boşa gitmeyeceğinden emin olun. Yeni gelenlere de diğer arkadaşlarım gibi ben de her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum pm atmanız yeterli
Persephone
Teşekkürler Spyroo!Flysro yeni katıldım gayet başarılı beğendim. İyi oyunlar.
Nick:Spyroo
SunStaff, güzel yorumun için çok teşekkür ederiz!gayet eğlenceli ve emek isteyen bir sv olmuş emeğinize sağlık..
Nick: _SunStaff_
InterNetcI54, bu içten yorumun bizi gerçekten çok mutlu etti!Gerçekten çok güzel bbir server yıllar sonra buradaaa tekrardan oynamak müthişTEŞEKKÜRLER FLY SRO
Nickname: InterNetcI54
AliyarBey, bu güzel yorumun için çok teşekkür ederiz!Uzun bir aradan sonra güzel 120 cap bir sv gerçekten iyi geldi.Herkesi bekleriz WTB PWP
Başarılar FlySro
Welaxi, bu içten ve destek dolu yorumun için çok teşekkür ederiz!Uzun zamandan sonra eğlenceli ve rekabetçi bir server bulduk sonunda. Ellerinize sağlık. Yardıma ihtiyacı olan her zaman pm atabilir.
Nick= Welaxi
KORKMAZ, güzel ve umut dolu yorumun için çok teşekkür ederiz!Bukadar yeni olmasına rağmen çok başarılı bence keyifle oynuyorum ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlere geleceğine eminimKORKMAZ