- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Silkheart
- Soyad
- Discord
- https://discord.gg/76byc8QjGp
4.67 yıldız(lar)
3 Değerlendirme
Güzel yorumun için teşekkür ederizEski ruhu yaşatan emek ve sabrın değerli olduğu gerçek bir old school deneyim sunuyor Başarılar dilerim![]()
Güzel desteğiniz için çok teşekkür ederizHeyecanla bekliyoruz. Çok güzel olacağına eminim. Ekipçe ordayız inşallah. Başarılar dilerim.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederizOoooooo en sevdiğim 120 cap bende sizlerle beraber bekliyorum sabırsızlıkla şimdiden herkese başarılar dilerim
Bakalım kervancı ve pvpci kimler olacak![]()
Merhaba! Güzel düşüncelerin ve desteğin için çok teşekkür ederizHerkese merhaba. Merakla bekliyorum. Şimdiden emeğine sağlık. Güzel bir oyun olacağına inanıyorum.
Heyecanınız için teşekkür ederiz57_NCi_ALAY olarak vakti geldiğinde yerimizi almayı heyecanla bekliyoruz hayırlı olsun şimdiden.
Süper, bu enerjiyle sizi görmek bizi de çok mutlu ettiSüper __DALGA__ Aksiyona hazır en sevdim 120 çap ins ordayız ekip ce
Ekipçe gelişin bizi daha da motive ediyorSabırsızlıkla Bekliyorum Güzel oyun Eskiyi tekrar canlandıracaz Gözler yaşlı old havası Ekip ile Geliyorum![]()
Eski heyecanı yeniden yaşatmak bizim için de çok değerli, bu yolculukta sizin gibi oyuncuları yanımızda görmek ayrı bir motivasyon.Eskileri yadetmek güzel olacak bence projeniz güzel duruyor bende bu eski heyecana katılmak için sizinleyim şimdiden elinize emeğinize sağlık Ekip ile bizde varız....
Teşekkür ederiz, güzel düşüncelerin içinEski deneyimli bir oyuncu olarak sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel olacağına eminim şimdiden elinize ve emeğinize sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkürlerSabırsızlıkla bekliyoruz ekipce geleceğiz inşallah şimdiden hayırlı olsun. Herkese iyi oyunlar![]()
Teşekkür ederiz, güzel dileklerin için sağ ol!hayırlı olsun